El bloc del foment de les vocacions científiques

Programes que promouen l’excel·lència educativa i fomenten les vocacions científiques

Salut i alimentació: Tallers de cuina per a persones amb restriccions alimentàries

Heu de cuinar plats sense gluten? Ja sigui per a vosaltres com per a algú de la vostra família? Aquest és el vostre taller! 

El dissabte 8 d’abril inaugurem els cicle Nous tallers de cuina per a persones amb restriccions alimentàries  amb el taller “Menjars del món sense gluten”, càrrec de la Dra.  Gemma Castillejo, investigadora de la Universitat Rovira i Virgili (URV) especialista en malaltia celíaca.

Aquest taller està organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera que des de fa més de 10 anys està implicada en el foment de les vocacions científiques i en la divulgació de la ciència. En concret en l’àmbit social i de la salut desenvolupem programes a tot Catalunya i gràcies a la gran tasca de la Fundació Alícia treballem entorn la salut i l’alimentació. Aquest any hem fet un pas més: al Món Sant Benet, una de les nostres seus, hem preparat, juntament amb xefs de la Fundació Alícia, un cicle de tallers de cuina per a persones amb restriccions alimentàries (gluten, diabetis, càncer i disfagia) amb plats diferents, originals i divertits!

“Menjars del món sense gluten”

Taller de cuina pràctica per a adults, pensat per a persones amb intolerància al gluten. Pretén donar eines als assistents per preparar plats diferents, originals i divertits. Partint del coneixement de d’altres cultures, l’objectiu és demostrar que es poden cuinar plats gustosos sense gluten. Així, s’elaboraran diferents receptes ètniques, saboroses i alhora segures.

El taller durarà tres hores i comptarà amb una part primera part divulgativa a càrrec de la Dra.  Gemma Castillejo de Villasante, especialista en malaltia celíaca. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, actualment ocupa el càrrec de metge responsable de la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica del Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

En la segona part del taller es proposaran diferents receptes que han estat preparades pels professionals de la Fundació Alícia. Els participants les hauran d’elaborar en grups i, finalment, les acabaran degustant.

Visita el webDia: 8 d’abril de 2017

Hora: 10.30-13.30h

Lloc: Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages)

Taller: Menjars del món sense gluten

 

follow us on facebook twitter instagram youtube

Segueix-nos a:  @PedreraCiencia  @PedreraFundacio

Web: 

Facebook:

Twitter:  

Instagram: 

Youtube

Flickr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: