El bloc del foment de les vocacions científiques

Programes que promouen l’excel·lència educativa i fomenten les vocacions científiques

Comença la 9a edició del Programa Joves i Ciència!

 “Ja han arribat a MónNatura Pirineus els 50 participants de la novena edició del Programa Joves i Ciència. Del 27 de juny al 9 de juliol tindran l’oportunitat de treballar intensament en un projecte científic de la mà d’investigadors que treballen en centres de recerca repartits per arreu del món.

JIC2016_MonNatura Pirineus

Els Joves i Ciència 2016  a l’arribada a MónNatura Pirineus

Després de quasi 5 hores de viatge, els participants han arribat afamats al centre i havent parlat ja de la pila de coses que tenen en comú. Tots són joves apassionats per la ciència i que esperem treure el màxim profit d’aquesta experiència i totes les que els hi queden per viure. Després de dinar, han conegut els que seran els seus professors aquestes dues setmanes i alguns ja han començat fins i tot a treballar!

Aquests dies el ritme serà frenètic, però estem segurs que tots aprendran d’allò més. Avui a la nit la Laia, la monitora de lleure de les estades, els ha preparat una dinàmica de coneixença perquè perdin totes les vergonyes i es facin amics. El grup d’astronomia iniciarà avui les primeres observacions mentre la resta descansen per començar demà a investigar amb moltes forces”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: