El bloc del foment de les vocacions científiques

Programes que promouen l’excel·lència educativa i fomenten les vocacions científiques

Lliurament de diplomes a la 4a edició dels Ajuts Germans Trias Talents

Ajuts_Germans_Trias_TalentsAhir va tenir lloc a la Pedrera, l’acte de lliurament de diplomes dels onze becats en la quarta edició dels Ajuts Germans Trias Talents impulsats per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, conjuntament amb l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol i la Unitat Docent de Germans Trias, amb la col·laboració i finançament de la Fundació Catalunya-La Pedrera i la contribució dels laboratoris Novartis, Shire i Esteve Teijin.

Acte de lliurament de diplomes Ajuts Germasn Trias Talents -programa Talents Fundació Catalunya-La Pedera 2015

Emmarcats en el programa Talents de la Fundació Catalunya-La Pedrera, es tracta d’uns ajuts postresidència per a joves facultatius especialistes i per a altres professionals sanitaris. Hi poden optar persones que vulguin dur a terme un projecte de recerca a Germans Trias amb l’objectiu de fer una tesi doctoral o una publicació científica, i amb la intenció de seguir vinculades assistencialment a l’hospital. Els ajuts tenen possibilitat de ser renovats per a un segon any.

En aquesta quarta edició, onze professionals obtenen la beca per primera vegada, set renoven i tres són accèssits. Enguany, per primer cop, la convocatòria també s’ha obert a l’atenció primària de l’ICS a l’àrea Metropolitana Nord, on hi ha hagut dos dels onze beneficiaris dels ajuts de primer any.

#ajutsgermanstriastalents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: