El bloc del foment de les vocacions científiques

Programes que promouen l’excel·lència educativa i fomenten les vocacions científiques

Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC): T’hi apuntes? Are you in? ¿Te apuntas?

video

Vídeo: Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC)

 

biysc_events_ecis_barcelona_1

Aquestes dies estem presentant el Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC)  en diferents fòrums!

In recent days we have presented the Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) in different events! 

Los últimos días hemos presentado el Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC) en diferentes foros!

Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC):

BIYSC_logo[Català] BIYSC és un programa de desafiament científic internacional, que té com a objectiu connectar els estudiants de ciències més apassionats, d’entre 16 i 19 anys, amb els millors investigadors del seu camp per ser els agents de canvi del futur. Si ets un d’ells, o ets professor i creus que alguns dels teus estudiants podrien estar interessats en participar, comparteix amb ells aquest programa! Tindran l’oportunitat de conèixer els principals líders científics en el seu camp, treballar en centres d’investigació internacional amb seu a Barcelona i podran desenvolupar les seves habilitats i coneixements, reptant-se a si mateixos cada dia.

[English] BIYSC is an International Scientific Challenge programme, that aims to connect the most passionate science students with the best researchers in their field to be the change makers of the future.BIYSC aims to get together young students (age 16 to 19) from all over the world that are passionate about science. If you’re one of them, or you are a teacher and you think some of your students might be interested in participating, share with them this program!, they will have the chance to meet top scientific leaders in their field, work in International research centers based in Barcelona and have the opportunity to develop their skills and knowledge, challenging themselves everyday.

[Español]BIYSC es un programa desafío científico internacional, que tiene como objetivo conectar los estudiantes de ciencias, de entre 16 y 19 años, con los mejores investigadores de su campo para ser los agentes de cambio del futuro.Si eres uno de ellos, o eres profesor y crees que algunos de tus estudiantes podrían estar interesados en participar, !comparte con ellos este programa! Tendrán la oportunidad de conocer a los principales líderes científicos en su campo, trabajar en centros de investigación internacional con sede en Barcelona y podrán desarrollar sus habilidades y conocimientos, retándose a si mismos todos los días.

Més informació:

Webwww.biysc.org

Facebook: www.facebook.com/youthscience.barcelona

Instagram: ww.instagram.com/youthscience.barcelona

Per a qualsevol dubte contacte amb nosaltres! contact@biysc.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: