El bloc del foment de les vocacions científiques

Programes que promouen l’excel·lència educativa i fomenten les vocacions científiques

Bojos per la Física! Nou curs del programa Bojos per la ciència

logos de bojos per la fisicaAquest 2015-2016, dins del Bojos per la ciència podreu trobar un nou curs: Bojos per la Física! Impulsat amb lInstitut de Física d’Altes Energies (IFAE) i l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) serà impartit durant el 2016 per investigadors de l’IFAE i ICN2 amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Espai (ICE-CSIC/IEEC), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Sincrotró AlbaMónNatura Pirineus. 

Estudiar l’estructura de l’Univers i també l’estructura de la matèria, desenvolupar sensors amb nous materials i fabricar detectors que es fan servir als acceleradors de partícules: la feina de l’investigador en física va des del més petit fins al més gran, de les partícules als àtoms i fins al Cosmos sencer.

Al Bojos per la Física podreu experimentar dues branques de la física que estudien escales de la matèria oposades: l’Univers i el Nanomón. Així podreu tenir una idea més propera de què és i com és realment aquesta recerca. I tot en un mateix lloc, el Campus de la UAB, on a més de formació hi trobareu excel·lents centres de recerca i investigadors.

Bojos per la Ciència és un programa d’excel·lència i d’estímul del talent científic entre els estudiants de batxillerat que aprofundeix en la teoria i les tècniques científiques en diferents camps de recerca: biomedicina, bioquímica, economia, física, química, matemàtiques, natura i noves tecnologies.

El període d’inscripció de #bojosperlaciencia #youthscience(@catfundacio) romandrà obert del 14 de setembre fins al 14 d’octubre de 2015: consulta aquí tots els programes de Bojos per la ciència 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: